Lifestyle

Heb jij de frisdranken van Double Dutch al geprobeerd?

Al zo lang je weet drink je altijd hetzelfde. En dat is prima. Je hebt eigenlijk nooit de intentie om eens iets anders te proberen. Maar wat nu als ik je zeg dat je dan echt iets mist? Dat je leven eigenlijk niet compleet is als je eens de frisdranken van Double Dutch hebt geprobeerd? Dan noem je me, waarschijnlijk, een aansteller. Maar de frisdranken van Double Dutch zijn anders dan al het andere dat verkrijgbaar is. Je kunt de frisdranken van Double Dutch ook niet zomaar even in de supermarkt halen. Nee, je bestelt Double Dutch gewoon online bij Drankerij.

Wat is er zo bijzonder aan de frisdranken van Double Dutch?

Om te beginnen zijn ze verkrijgbaar in een vegan versie. Dat is lang niet met alle frisdranken het geval. En dan de smaak nog, er zijn er twee die je misschien wel kent, maar nog nooit op deze manier hebt geproefd. Dat zijn de Double Dutch Skinny Tonic Water en de Double Dutch Indian Tonic Water. Maar dan, dan komen de bijzondere smaken. Heb jij ooit een frisdrank gedronken met de smaak komkommer-watermeloen? Vast niet. Of met de smaak granaatappel-basilicum? Ik dacht het niet. Het is dus de hoogste tijd om deze frisdranken eens een kans te geven. Voor je het weet wil je niets anders meer!

Wat bestel ik nog meer bij Drankerij?

Je bestelt bij Drankerij heel veel verschillende soorten frisdrank, wijn en bier. Je kunt er ook terecht voor sterke(re) dranken en kombucha. Dat laatste is dan weer een thee. Je ziet het, je kunt bij Drankerij alle kanten uit. Je kunt, als je dat zou willen, iedere week weer iets anders proberen. Je ontdekt hier namelijk smaken en merken die je nergens anders kunt vinden. En dan zijn de prijzen ook nog eens meer dan prima. Dat heb je niet vaak. Bestel direct een krat of een doos en je hebt er alleen maar voordelen van: lekker drinken en een lagere verzendprijs.

Mix zelf je mocktails en je cocktails met de ingrediënten van Drankerij

Het bijzondere assortiment van Drankerij zorgt ervoor dat jij een bijzondere cocktail of mocktail kunt mixen om je vrienden versteld te doen staan. Eventueel vers fruit en andere decoraties haal je gewoon met de rest van de boodschappen. De juices en drinks voor in de mocktails en cocktails worden gewoon bij je thuis geleverd. Dat is wel zo gemakkelijk en het scheelt je veel gedoe met het vervoeren en tillen van al die flessen!

Geef een reactie