Algemeen

Chocoladeletters zijn altijd een goed idee

Oh kom er eens kijken… Ja, het duurt nog even voor de Goedheiligman ons kikkerlandje weer bezoekt, maar toch is dat alweer sneller dan je zou denken. Want, vergis je niet, eerst komt de zomervakantie, en daarna is het alweer herfst en tijd voor de Sint. Je goed voorbereiden is dus wel een goed idee. Bestel nu alvast chocoladeletters en andere Sint chocolade, strooigoed en amandelletters. Dan heb je dat alvast geregeld en kun je door met de orde van de dag. Of… en dat is ook een goed idee, als je toch op de site bent, kijk je direct even naar alle andere opties die beschikbaar zijn om je personeel in het zonnetje te zetten.

Chocoladeletters zijn er in veel soorten

Om te beginnen zijn er chocoladeletters van alle letters in het alfabet. Je kunt er dus voor kiezen om de beginletter van je bedrijfsnaam aan je medewerkers te geven. Nu zullen de meeste mensen kiezen voor de "standaard" letter S van Sinterklaas. Maar er is meer variatie te vinden in chocoladeletters. Zo zijn er chocoladeletters in verschillende smaken. Puur, melk en wit. Je kunt ook kiezen voor mooi opgemaakte chocoladeletters. Je kiest precies die chocoladeletters die jij het best vindt passen bij je bedrijf en je mensen.

Maak ook je klanten blij met een presentje

Heb je je medewerkers in het zonnetje gezet? Dan is het nu misschien tijd om eens na te denken over een kleine verrassing voor je klanten. Heb je een winkel waar klanten naartoe komen of heb je een webshop? In beide gevallen kun je er voor zorgen dat je klanten een presentje ontvangen. Dit hoeft geen groot cadeau te zijn, geef een mooi zakje met wat pepernoten en wat strooigoed. Deze zakjes zijn licht van gewicht en kunnen dus ook gemakkelijk in een pakketje worden bijgevoegd. Je klanten zullen dit zeker op prijs stellen!

Heb je de smaak te pakken?

Wanneer je de smaak van het geven van presentjes te pakken hebt, dan kun je dat veel vaker gaan doen. Je kunt een cadeautje geven aan je medewerkers bij iedere gelegenheid. Maar ook als er niet écht een gelegenheid is is een cadeautje altijd leuk. Wat denk je van een klein pakketje voor de zomervakantie? Of een cadeautje om je leveranciers in het zonnetje te zetten? Het kan allemaal. Neem rustig de tijd om rond te kijken op de site en je zult zien dat er veel op staat dat past bij jou!

Geef een antwoord