Algemeen

Een shirt onder je overhemd dragen

Veel mannen dragen soms wel dagelijks een overhemd. Andere mannen dragen het vooral naar speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, belangrijke afspraak of een begrafenis. Bij het dragen van een overhemd zijn er een aantal dingen belangrijk om op te letten. Om te beginnen is het van belang dat het overhemd de juiste maat en pasvorm heeft. Het staat namelijk slordig als een overhemd veel te groot of juist veel te klein is. Het tweede punt wat van belang is, is dat het overhemd niet vol kreukels zit. Je kan hiervoor zorgen door je overhemd te strijken voordat je hem aantrekt. Of een overhemd te kopen die van een kreukvrije stof is. Dit scheelt strijken. Dan komen we aan bij een ander heel belangrijk punt tijdens het dragen van een overhemd. En dat is om er en goed shirt onder te dragen. Vooral bij een wit overhemd is het heel mooi om een wit shirt onder je overhemd te dragen. 

 

Goed merk

Een shirt onder je overhemd staat namelijk een stuk netter. Het voorkomt dat iedereen dwars door je overhemd heen kan kijken, maar voorkomt vaak ook gele plekken in de oksels, of borsthaar wat tussen de knoopjes zichtbaar is. Ook bij het shirt is het belangrijk dat dit de juiste pasvorm heeft. Bij een wit shirt geldt dit natuurlijk voor zowel de gelegenheid dat je het onder een overhemd draagt als wanneer je het gewoon los draagt. Ook bij deze shirts heb je dus veel verschillende pasvormen. Een van de merken die zich helemaal heeft gespecialiseerd in goede shirts is het merk Alan Red. Dit merk heeft veel verschillende pasvormen, zoals de Alan Red strak. Deze T-shirts zijn gemaakt van katoen en hebben dunne rekbare draadjes. Hierdoor is het shirt dus ook elastisch en zal het zich goed strak aansluiten om het lichaam. Ideaal dus om onder een overhemd te dragen. 

 

Verschillende modellen

Wanneer je graag het bovenste knoopje van je overhemd open hebt is het handig om een shirt met een V-hals te kiezen. Je kan vaak kiezen hoe diep je deze V-hals ingesneden wilt hebben. Verder heeft het merk Alan Red ook nog shirts die mouwloos zijn of met lange en korte mouwen. Zo is er voor iedereen wel een fijn shirt te vinden. Voor de lange mannen hebben ze ook extra lange shirts ontworpen. Deze shirts kan je heel makkelijk in je broek doen, zodat je zeker weet dat je shirt goed blijft zitten. Ideaal onder een trui of overhemd. Er zijn naast de witte shirts natuurlijk ook andere kleuren te kiezen. Deze zijn ook heel leuk om los te dragen.  

Geef een reactie