Algemeen

Geniet optimaal van Van der Valk hotels in België

Iedereen kent de Van der Valk hotels. Deze hotels betekenen overnachten in een comfortabele hotelkamer, met goede bedden en  genieten van kwalitatief lekkere maaltijden. En dat alles in een zeer prettige ambiance. Niet alleen in Nederland vind je Van der Valk hotels. Ook bij onze zuiderburen vind je van der valk belgie. En ook in België hebben de Van der Valk hotels ontzettend veel te bieden. Je krijgt de liefde mee voor het eten, kunt genieten van de prachtige natuur zoals de Ardennen en het heeft ontzettend veel historische steden. Besluit je om te overnachten in een Van der Valk België dan krijg je 150 jaren ultieme gastvrijheid in optima forma. 

 

Waar vind je de Van der Valk hotels in België?

De Van der Valk hotels in België staan strategisch en vind je op de mooiste locaties. Dan kun je denken aan het historische en bruisende Gent. Ook vind je een Van der Valk hotel in de prachtige stad Mechelen. Uiteraard mag een Van der Valk hotel niet in Antwerpen ontbreken en ook in deze wereldstad vind je ze. Van der Valk hotels in België zijn uitstekend om een stedentrip te boeken. Je kunt kiezen voor hotels met zwembaden, of een hotel in een voormalig zwembad of je kunt overnachten in een hotel nabij de Ardennen. Bij Van der Valk hotels staat er altijd een lekker ontbijtbuffet klaar en dankzij de professionele keukens kun je ook genieten van lunch en diner. Je zult merken dat een verblijf bij een van der valk belgie onbezorgd is waarbij je er niets aan ontbreekt.

 

Geniet van de leukste Van der Valk België arrangementen

Een uitgebreid ontbijt zit altijd inbegrepen bij een overnachting, maar er is bij Van der Valk België veel meer mogelijk. Je kunt kiezen voor een speciaal arrangement. Dit arrangement bevat een overnachting inclusief een drie gangen diner, gratis gebruik van zwembaden en wellness, welkomstdrankje, stadsplattegrond en gratis nachtje weg. Boek je een arrangement bij een Van der Valk in België dan kun je vaak ook nog eens kosteloos parkeren op het terrein. Daarnaast is de WiFi gratis, wat je mag verwachten van een kwalitatief goed hotel. Dankzij het speciale arrangement hoef je nergens meer aan te denken tijdens je verblijf. Je kiest zelf wat je belangrijk vindt en zodoende maak je de vakantie van je dromen. Alle reden om een bezoekje aan een Van der Valk in België te brengen. Ook interesse in hamburg hotels?

 

Geef een reactie