Wonen

Veel hout in je tuin verwerken

Het is al een tijdje lekker weer. Dat zorgt ervoor dat we allemaal weer meer tijd buiten doorbrengen, maar dus ook meer tijd in onze tuin. Het is dan leuk als je tuin er mooi bij staat. Behalve dat het voor je eigen gevoel en het zicht van bezoek leuk is, kan een goed verzorgde tuin ook voor privacy zorgen. Wanneer je bijvoorbeeld een romantische avond met zonsondergang hebt of lekker overdag aan het zonnen bent in je tuin. In beide gevallen is het soms ook fijn om wat afscherming van de buurt te hebben. Dit kan je op een mooie manier doen door een houten schutten te plaatsen rondom je tuin. Maar ook halverwege je tuin kan je een schutting of een tuinscherm gebruiken om je tuin in meerdere delen op te delen. Of juist om de inkijk in het huis te beperken. 

 

Van tuinhuis tot schutting

Het leuke van hout is dat het er als schutting heel natuurlijk uitziet. Veel gezelliger dan een grijze betonnen muur bijvoorbeeld. Ook kan je ervoor kiezen om hetzelfde hout van je tuinscherm ook te gebruiken voor een tuinhuis of overkapping. Zo kan je alle materialen in je tuin mooi met elkaar laten combineren, zodat het een geheel wordt. Een mooie plek om dit soort hout te bestellen is bij hillhouttuinhout.nl. Zij hebben veel verschillende soorten hout, maar kunnen je ook direct helpen met het ontwerpen of kiezen van een nieuw tuinhuis of veranda. Wanneer je zelf iets wil ontwerpen kan je zelf kiezen welke houtsoort je wil gebruiken. Ze hebben het allemaal. 

 

Houten schutting

Ook kan je op hun site veel inspiratie opdoen over hoe je het graag zou willen hebben. Het fijne van deze webwinkel is dat je direct alles op een plek hebt. Je kan er namelijk hout of een volledig tuinhuis kopen. Maar ook voor je douglas schutting zit je op de juiste plek. Dit zijn tuinschermen die kant en klaar gekocht kunnen worden. Je kan zelf kiezen welke maat scherm je wil hebben om je schutting te bouwen. Maar ook of je een scherm wilt wat al behandeld is of wat je juist nog zelf moet behandelen. Omdat ze zoveel keuze hebben kan je op hun site alles voor je tuin vinden. Op deze manier kan je van je tuin een fijne eigen plek maken. Ook doordat je extra privacy voor jezelf kan creëren, maar wel op een leuke manier die er ook nog eens gezellig uitziet.   

Geef een antwoord