Lifestyle

Een lease auto kun je al snel geregeld hebben

Heel veel mensen hebben in de periode van de lockdowns hun auto verkocht. Dat ding stond namelijk werkloos aan de straat en kostte alleen maar heel veel geld. Denk dan aan verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud. Als je een auto hebt, dan moet je daar goed voor zorgen. Heb je geen auto, dan vallen die kosten direct weg. Maar nu de lockdowns weer over zijn en voorlopig weg lijken te blijven, is het weer tijd om een aantal dagdelen in de week weer op kantoor aanwezig te zijn. En dan heb je toch weer een auto nodig. Kies dan nu voor een lease auto. Een lease auto rijd je voor een vast bedrag per maand, geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten.

Wat moet je zelf regelen wanneer je voor een lease auto kiest?

Wanneer je kiest voor financial leasing, zul je veel zelf moeten regelen. De lease auto wordt dan aan het eind van de leaseperiode helemaal van jou. En dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Jij moet zelf je verzekeringen regelen en ook zorgen dat je wegenbelasting gaat betalen. Daarbij is het ook belangrijk dat jij zelf zorgt voor het onderhoud van de lease auto. Je bent niet verplicht om je auto naar een specifieke garage te brengen, jij bepaalt zelf voor welke garage je kiest voor het onderhoud.

Autorijden geeft vrijheid

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met de trein te gaan of om alles op de fiets te doen. Maar wat nu als je verder weg moet, naar een plek waar geen treinstation is of als het heel hard regent en je alleen een fiets tot je beschikking hebt? Dan verlang je toch weer terug naar de tijd dat je gewoon in de auto kon stappen. En dat kan wanneer je een lease auto regelt. Je kunt al snel een auto voor de deur hebben staan. Dat is al met een paar dagen geregeld!

Kies de auto die bij je past

Wil je elektrisch rijden of juist een benzine auto? Alles kan. Jij kiest zelf welke auto bij jou past. Het kan dan gaan om een grotere bestelbus voor je bedrijf of een kleinere personenauto voor je boodschappen en voor het vervoer van je kinderen. Je kunt zelfs kiezen tussen een gebruikte auto of een spiksplinternieuw exemplaar. Jij bepaalt hoeveel geld jij per maand wilt betalen aan een auto. Aan de hand daarvan kun je zelf kiezen voor welke auto je gaat.

Geef een reactie